Taustaa

…2002

Imatran seudulla elettiin syksyllä 2001 tilanteessa, jossa yrityksillä ja kotitalouksilla oli vaikeuksia löytää sopivia tekijöitä tekemättömille töilleen. Samaan aikaan osaavaa ammattikuntaa oli markkinoilla vapaalla jalalla, töitä etsien. Ruutupapereille alkoi hahmottua kuva yrityksestä, joka johdattaisi nämä kaksi tahoa yhteen ja helmikuussa 2002 aika oli kypsä. Siirryimme sanoista tekoihin ja lähdimme saattamaan oikeita ihmisiä oikeisiin työpaikkoihin.

2003

Pestipalvelu löysi nopeasti paikkansa seutukunnan toimijoiden parissa ja palvelemme nyt asiakkaita yli kahdensadan osaajan reservillä. Toimistotyöntekijät, opettajat, siivoojat, kirvesmiehet, myyjät, ohjelmoijat, kirjanpitäjät ja monen muun ammattikunnan edustajat aloittavat tänään työpäivänsä Pestipalvelun riveissä. Asiakaskuntaamme kuuluu pieniä perheyrityksiä yhtä lailla kuin valtakunnallisia liikeketjujakin ja kotityöpalvelumme puolella autamme vanhuksia ja lapsiperheitä päivittäin.

2004…

Me Pestipalvelussa uskomme valoisaan tulevaisuuteen. Yhdessä laajan asiakaskuntamme kanssa pyrimme kehittämään toimintojamme yhä paremmin seutukuntaa palveleviksi. Haluamme edesauttaa Imatran seudun hyvinvointia valjastamalla paikallista osaamista sen voimavaraksi. Tarjoamme joustavaa palvelua, jonka avulla tuotantokoneistot tehostavat toimintojaan, yritykset menestyvät ja ihmiset viihtyvät.